zondag 24 juli 2011

Behring Breivik speelt de hoofdrol in Fitna 2 out now! (video)

Behring Breivik zorgt voor heel wat op schudding, net zoals Geert Wilders dat deed met het uitbrengen van zijn filmpje Fitna 1. Behring Breivik Heeft het zelfde gedachten goed als meneer Geert Wilders, Tristan van der Vlis was ook groot fan van de PVV en schoot als een gek om zich heen net als Behring Breivik.
Tristan bereide ook alles goed voor, voor het plegen van zijn daad. Behring Breivik schreef een 1500 pagina's tellend boek alle voor bereidingen staan ook in het boek voor dat hij tot zijn daad kwam.

Behring Breivik maakte ook een filmpje zoals Geert Wilders dat deed, het enige verschil tussen Geert wilders en Behring Breivik is, dat Geert wilders nog geen eigen world of warcraft speelt. Behring Breivik en Tristan van der Vlis wel.

We zitten dus niet te wachten op weer een filmpje van Geert Wilders, maar volgend jaar kunnen we onze borst nat maken want dan komt de nieuwe film van Geert Wilders uit en daar bedoelen we geen Clitna mee.

We doelen dan op de copy cats, die straks weer een trukendoos aan problemen veroozaken na het zien van de film. Behring Breivik voorspeld een burgeroorlog in Nederland Tussen al alletonen en autochtonen en daar kan hij nog wel eens gelijk in hebben als het zo door gaat.


Deel!

comments powered by Disqus