dinsdag 5 juli 2011

"De helden van de PVV"

De PVV in de Haagse gemeenteraad heeft vandaag, tijdens de behandeling van het voorstel om een laan naar Ronald Reagan te vernoemen, gepleit om het Atrium om te dopen tot Jan Sobieski III-Plein.

Machiel de Graaf, fractievoorzitter van de PVV: De onversaagdheid en de heldenmoed van deze Poolse koning en zijn Heilige Alliantie hebben ervoor gezorgd dat Europa niet reeds in de 17e eeuw grotendeels islamiseerde. Een dag na 11 september 1683 brak Sobieski het Ottomaanse Beleg van Wenen. Deze gebeurtenis luidde het einde van de 2e jihad in, waardoor de islam niet heel Europa kon doordringen en waardoor Den Haag nu o.m. 'Internationale stad van Vrede en Recht' kan zijn.

Volgens De Graaf verdienen ook Don Pelayo van Asturië, Karel Martel, Marco da Aviano en Janos Hunyadi een eigen straatnaam, aangezien ook zij streden tegen de islamisering van Europa.
Bron: PVV

De Haagse PVV fractie is waarschijnlijk nog een paar namen vergeten namelijk, Radovan Karadzic en Ratko Mladic. Hoe kunnen ze nu deze "helden" vergeten zijn? Waarschijnlijk omdat de Haagse PVV fractie een bij elkaar geraapt zooitje leegschedels, dwaallichten en gelukzoekers zijn, die slechts klakkeloos achter de geblondeerde leider aanlopen. Zo ziet de Limburgse vlaaienkoning het ook graag, mensen die zonder zelf na te denken klakkeloos in zijn xenofobe leugens geloven en blindelings achter hem aanlopen als een stelletje schapen. Het valt trouwens nog hartstikke mee dat Geert Wilders Abraham Moszkowicz niet als advocaat heeft aanbevolen voor de nog levende "PVV helden" Karadzic en Mladic.

In de volgende video kunt u zien hoe echte Hagenezen die wel nadenken over deze PVV-ers denken.En kijkt u hier naar de "heldenmoed" van de verdedigers van Srebrenica, een eeuwige schandvlek op het blazoen van de Nederlandse Koninklijke landmacht. Of gaat de PVV toch pleitten voor een Karremansstraat ergens in een vogelaarwijk?Deel!

comments powered by Disqus