vrijdag 22 juli 2011

"De NS spoort niet"

De NS gaat de prijzen weer omhoog gooien volgend jaar. Het treinkaartje zal 2,55% duurder gaan worden bovenop het treinkaartje komt nog 0,3% vergoeding wat de NS aan spoorbeheerder ProRail moet betalen. De NS is totaal ontspoord, we moeten betalen maar treinen rijden niet eens op tijd. Betalen voor iets wat je niet krijgt spoort ook niet natuurlijk, Dan maar zwartrijden.

We zien wel steeds meer controles en mannen in het blauw, waarom kunnen we de trein niet gratis maken dan zullen er ook minder files zijn. Nu word er veel al gefraudeerd met de Ov-chipkaart deze is inmiddels niet meer weg te denken in het openbaar vervoer. Deze kaart heeft een hoop geld gekost en is niet eens hacker veilig deze kaart was al gekraakt voor dat hij ingevoerd werd.

Zo zijn er diverse programma's te downloaden via het internet om je saldo even op te waarderen zonder ervoor te betalen. kortom zwartrijden is gewoon aan de orde van de dag in de trein. De controleurs zijn het spoor bijster, de reiziger is ontspoort en de NS spoort niet. Waarom meer gaan betalen als de service er toch niet op verbeterd is, hoe dan ook u als reiziger moet uw portemonnee weer trekken met deze onnodige prijsverhoging. De prijsverhoging zal in gaan volgend jaar januari 2012Deel!

comments powered by Disqus