zaterdag 16 juli 2011

"Gemeente liegt over uitschrijving zoon tegen politie"

Op woensdag 13-07-2011 is mevrouw naar gemeente Enkhuizen gegaan voor het uitschrijven van haar zoon op de van Linschotenstraat. Mevrouw en zoon kregen een papier voor een briefpostbus adres waarvoor enkel een paar handtekeningen nodig waren om haar zoon uit te schrijven.

Een paar dagen later nam zij contact op met de gemeente om na te vragen of haar zoon uitgeschreven was op het adres van de van Linschotenstraat, de gemeente antwoordde de mevrouw met een ja en bevestigde dat haar zoon staat niet meer ingeschreven stond op dit adres. Een dag later breekt haar zoon in het huis op de van Linschotenstraat, met alle gevolgen van dien. Mevrouw meldde vervolgens bij de politie, maar die zegt weer op haar beurt dat haar zoon nog ingeschreven stond op haar adres aan de van Linschotenstraat.

Een zeer grove fout van de gemeente en mevrouw wordt met alle schade opgezadeld. Wij van Nieuws mochten een kijkje nemen in haar huis en wat wij aan troffen was totale vernieling van voor en achter tot aan de deuren en ramen. Mevrouw meldde ons ook nog dat ze haar zoon alweer gezien had in huis, wij van Nieuws wilde graag met haar zoon spreken maar die was op dat moment niet meer aanwezig.

De jongen moest het huis verlaten wegens drugsgebruik en het mishandelen van zijn eigen moeder. De moeder en zoon kwamen nog voor de inbraak samen tot een oplossing en besloten dat het beter was dat hij bij zijn vrienden ging wonen. Wat de precieze reden was van de inbraak in het huis is vooralsnog onduidelijk tot op dit moment.

Deel!

comments powered by Disqus