zondag 3 juli 2011

Joods-Christelijke overheid onderdrukt de niet-gelovige meerderheid in dit land

De Albert Heijn in Veendam is afgelopen zondag op last van de gemeente gesloten. De burgemeester van Veendam heeft dat besloten omdat het filiaal een eerder opgelegd verbod om op zondag de deuren te openen, aan zijn laars had gelapt. 48 procent van de Nederlandse bevolking is niet gelovig maar toch moeten de niet gelovigen zich altijd maar schikken, naar de waandenkbeelden van de gelovigen.

Gemeenten mogen voor elke 15.000 inwoners één supermarkt een zondagsopening gunnen. Veendam telt 28.000 inwoners, dus twee supermarkten tegelijkertijd op zondag open is niet toegestaan. De gemeente Veendam koos voor de Jumbo en niet voor Albert Heijn. Dat vond de filiaalhouder van Albert Heijn niet eerlijk en ging ondanks het achterlijke verbod toch gewoon open op elke zondagmiddag tussen vier en acht uur.

Het College van Beroep voor het Bedrijfsleven waartoe de gemeente zich had gewend, oordeelde begin juni dat de gemeente Veendam in zijn recht stond. Op straffe van maximaal 19.000 euro per zondagsopening, moest de Albert Heijn in Veendam dicht blijven. Daar gaf de supermarkt terecht geen gehoor aan en bleef toch op zondag open.

De ondemocratisch benoemde burgemeester Ab Meijerman verbood Albert Heijn de deuren te openen op zondag. Uit protest tegen dit besluit van de burgemeester deelde de bedrijfsleider Jan Haandrikman pakken koffie uit aan klanten die zondag dus voor een gesloten deur stonden. Jan Haandrikman zal zich met tegenzin houden aan de gemeentelijke dwang.

Niet alleen in Nederland worden de niet gelovigen onderdrukt en zelfs ronduit gediscrimineerd, ook in het zogenaamde land van de "vrijheid" Amerika is de religieuze dictatuur een feit, kijkt uzelf naar de volgende video.Deel!

comments powered by Disqus