vrijdag 22 juli 2011

Video: Nationalisme verantwoordelijk voor bomaanslag Oslo en moordpartij met 84 doden


Een bomauto is de oorzaak van de explosie in Oslo, een aanslag in het Noorse hoofdstad Oslo komt zelfde voor. Volgens de politie was de aanslag rond 15.20 uur gericht op het ministerie van Olie.

Update Artikel:
De Noorse politie omschrijft de 32-jarige man die wordt verdacht van de aanslagen in Noorwegen als een christelijke fundamentalist. Een Noorse politiewoordvoerder liet dit zaterdag weten.
Hij stelde dat uit informatie op internet de indruk is ontstaan dat de verdachte een christelijke fundamentalist is. Eerder werd de man een een rechtsextremist genoemd.Wat nu en hoe nu verder? Muammar Kaddafi willen ze ook berechten in Den Haag voor oorlogsmisdaden, zal de volgende bom in het torentje van Den Haag afgaan? Wie zal het zeggen, het oh zo rustige Oslo is nu wakker geschud.

Het is dus oppassen geblazen Bin laden mag dan dood zijn maar de dictator Muammar Kaddafi is nog spring levend. Oslo stond niet op Bin laden zijn verlanglijst, want anders hadden we dat wel gehoord van de Amerikanen, alle plannen van Al-Qaeda worden ruim van tevoren voorbereid informatie voor een bomaanslag in Oslo werden niet gevonden in de compound van Bin laden, anders waren we wel gewaarschuwd door Barack Obama.

Update: De terreurorganisatie Ansar al-Jihad al-Alami (Helpers van de Globale Jihad) heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de aanslagen in Noorwegen van vrijdag. Dat meldde de Amerikaanse krant The New York Times vrijdag. Wij van Nieuws zetten onze vraagtekens erbij.
Terecht onze vraagtekens van ons want nu is bewezen dat een streng christelijke fundamentalist verantwoordelijk is voor een moordpartij met 84 doden. ***MEER VOLGT***
Deel!

comments powered by Disqus