woensdag 10 augustus 2011

Slavoj Zizek "Pim fortuyn leekt op het monster Anders Behring Breivik"

Slavoj Zizek een bekende Sloveense filosoof gaat wel erg ver met zijn uitspraken, hij noemt Pim fortuyn de voorganger van de Noorse terrorist Anders Behring Breivik. Eerder al werd Geert wilders ook al genoemd. Breivik is een groot fan van Geertje.

Leefbaar Rotterdam staat op zijn achterste poten en werpt een verband tussen beide mannen verre van zich. "Die man is volslagen gek geworden", aldus fractievoorzitter Marco Pastors. "Pim was volslagen geweldloos." Pim fortuyn is door zinloos geweld om het leven gekomen.

Hij is vermoord "hoogstwaarschijnlijk was er meer dan 1 schutter bij betrokken". Volkert van der G het monster komt binnenkort vrij, de 2e schutter is nooit gepakt. In het lichaam van Pim Fortuyn zijn kogels gevonden van een verschillend kaliber. Naast de 9mm-kogels uit het wapen van Van der G. is er ook een 5.66mm-kogel gevonden in het lichaam van Fortuyn. Dit staat in een kopie van een KLPD-rapport.

Met deze uitspraken kan je een hoop ellende veroorzaken Nederland zit niet te wachten op rellen zoals in Londen, maar Nederlanders hebben vandaag de dag al een kort lontje.

Er is wel 1 groot verschil; Breivik is een psygopaat die mensen heeft vermoord en Fortuyn was zelf geen psygopaat maar is door een psygopaat vermoord.Deel!

comments powered by Disqus