donderdag 22 september 2011

Artis in de tweede kamer?

Wanneer gaan we nou eens echt regeren? Het volk van Nederland wacht op oplossingen, maar krijgt een kleuterklas te zien, die discussiëren over aapjes. Rutte moet er om lachen, maar het gewone volk is boos echt boos.
Het volk mag op de blaren zitten, terwijl de politieke bedrijfpoedels hun zakken aan het vullen zijn over onze rug. Deze politici, ik bedoel eigenlijk politieke kleuters, leuteren heel wat af en wie betaald dat allemaal wij natuurlijk, dit gaat zeker ook weer 100 dagen duren.

Misschien is er een rol weggelegd voor Rutte in Goede tijden Slechte tijden. Rutte verweet de PVV dat die de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan eerder een 'islamitische aap' had genoemd.

Wilders ontkende dat en zei dat Rutte normaal moest doen. "Doe zelf eens normaal, man; je kunt toch niet praten over de Turkse premier als een aap! "Wilders beweert dat hij heeft gezegd: "Daar komt de islamitische aap uit de mouw, en hij heet Erdogan." De premier maakte duidelijk dat hij dat net zo erg vond en hij zei er 'in de meest felle termen' afstand van te nemen. Geert Wilders zegt hier op : "Dit zijn 'gewoon normale woorden die mensen thuis ook gebruiken". Wij verwachten niet dat dit kabinet wat er nu zit weer van Nederland een sterke economie in dit land gaat maken. Sterker nog Polen doet het beter dan Nederland op dit moment, dit kabinet mag terug naar de peuter klas wat ons betreft.

Deel!

comments powered by Disqus