zaterdag 24 september 2011

De overheid en de GGZ hebben gefaald in drama Alphen a/d Rijn, niet de schizofrene medemensen!

De GGZ en de overheid hebben gefaald door duidelijke signalen te negeren "De ouders van Tristan uitten in 2008 bij de GGZ hun bezorgdheid over het wapenbezit van hun zoon." Ondanks de melding van zijn ouders in 2008, heeft de GGZ niets gedaan met deze melding en dat terwijl er toch duidelijke regels zijn voor het verstrekken van een wapenvergunning.

Ten eerste, een wapenvergunning verstrek je niet aan schizofrene mensen en ten tweede, een goede communicatie en meldingsplicht van het GGZ inzake van mensen met psychische problemen en een wapenvergunning. Je kunt veel beter de mensen met een wapenvergunning aanpakken door die jaarlijks aan een verplichte psychische test te onderwerpen. De kosten daarvoor kunnen deze mensen zelf bekostigen want een dergelijke "hobby" mag toch wel wat extra's kosten?

En hoeveel mensen met een wapenvergunning hebben er trouwens op dit moment psychische problemen en de mensen die dat hebben zijn de wapenvergunningen daarvan al ingetrokken? Dergelijke vragen lijken mij eerder op hun plaats, aangezien de overheid en het GGZ duidelijk gefaald hebben tot nu toe met als gevolg 7 onschuldige dodelijke slachtoffers en een voorgoed getekende Nederlandse samenleving.

Dat de huidige wetgeving niet werkt moge duidelijk zijn, zelfs na een melding van zijn directe familieleden werd er niet ingegrepen door het GGZ en de overheid. Het GGZ wil nu alle zwaar schizofrene mensen gedwongen kunnen opnemen en zo worden alle zwaar schizofrene mensen een speelbal van de GGZ die zo haar eigen falende beleid verdoezeld en tegelijkertijd wederom over de rug van de belastingbetaler hun eigen inkomsten regelen.

De slachtpartij in Alphen met 7 slachtoffers en de recente slachtpartij in Noorwegen met 76 slachtoffers, werden althans volgens de dader in Noorwegen Breivik ook door politieke motieven gedreven, het is daarom beter om de uitdragers van een dergelijke verderfelijke politieke boodschap ook te onderwerpen aan een gedwongen opname! Ergo, ieder nieuw kamerlid zou een psychische test moeten ondergaan voor zij of hij wordt geïnstalleerd als "volksvertegenwoordiger".Deel!

comments powered by Disqus