zondag 4 september 2011

Marathon spinners halen 5000 euro op voor het goede doel

Op zaterdag 3 september 2011 vond er een spinning marathon plaats in Alkmaar. Het was een prachtige dag, hoewel de meeste mensen genoten van het mooie weer buiten en lekker over de kermis liepen, waren de echte sportfanaten te vinden in het Sportpaleis Alkmaar.


Het was behoorlijk afzien vanwege de hoge temperaturen in de zaal en het voelde voor de spinners aan tot wel 45 graden, maar dat mocht de pret niet drukken. De deelnemers werden vermaakt met heerlijke muziek van diverse artiesten met voor iedereen wat.

De marathon die werd gehouden stond geheel in het teken van het goede doel Duchennedraagster. De organisatie en de deelnemers wilden graag deze ziekte onder de aandacht brengen, omdat deze ziekte vaak alleen bij jongens voorkomt, maar het komt ook bij meisjes voor alleen word dat meestal niet zo goed onder de aandacht gebracht. Wij bedanken alle sponsoren, deelnemers en vrijwilligers die deze marathon tot een succes mogelijk hebben kunnen maken. Alles was trouwens bere gezellig en de marathon was een groot succes en heeft zo´n 5000 euro opgeleverd voor het goede doel, Duchennedraagster.nl. Gezien het succes zeker een herhaling waard voor volgend jaar, zodat we samen deze ziekte tot het verleden kunnen laten behoren!Bekijk hier de foto'sDeel!

comments powered by Disqus