woensdag 28 september 2011

Video: "Komeet Elenin richt schade aan in Buenos Aires?"

Wie zegt dat komeet Elenin onzin is? Ik denk wel 80% nadat er niks gebeurd is op 26 september. NASA liet een satelliet in de oceaan klappen en dat was het dan. Maar we hebben toch even zitten Googelen en toch echte beelden.


Hoeveel procent denkt nu nog dat er niks aan de hand is? In Nederland is het de laatste tijd erg warm, warmte records voor september worden ook met gemak gehaald, de zon is zeer actief en er waren ook rare zwarte vlekken te zien op de zon NASA heeft daar ook videobeelden van.

Of de komeet Elenin echt in Buenos Aires is neer geklapt is nog onduidelijk, het kan natuurlijk ook een stuk ruimte afval zijn.

Sommige mensen zeggen zelfs dat het een UFO was. Voordat dit gebeurde vertelde mensen dat we 3 dagen in het donker zouden zitten in tegendeel zelfs in Nederland was het prachtig nazomerweer.

Als u meer wil weten over Elenin klik dan hier. Er werd ook gewaarschuwd voor zonnenstormen ook zijn er al diverse vulkanen actief, aardbevingen zijn aan de orde van de dag orkanen en tyfoon's zo als in de Filipijnen. Het is duidelijk we hebben de laatste tijd erg veel te maken met natuur geweld. Zelfs hadden we een grote aardbeving in Nederland, we willen mensen natuurlijk niet bang maken maar mensen moeten wel alert blijven.Bij de mysterieuze inslag van de vuurbal kwam 1 vrouw om het leven en zes anderen raakten gewond.


Deel!

comments powered by Disqus