dinsdag 11 oktober 2011

De meest stupide oplossing "Lok Joden gezocht in Nederland"


Het huidige politieke klimaat in Nederland is op een dusdanig niveau gekomen, dat je jezelf afvraagt of dit ooit weer goed gaat komen. De spanning tussen bepaalde etnische groepen in de Nederlandse samenleving heeft haar kookpunt bijna bereikt en kan zelfs escaleren in een burgeroorlog op korte termijn. Ik ben zeer benieuwd of Eberhard van der Laan zelf gaat fungeren als lokjood of dat hij daarvoor actief gaat werven onder de Joden in Nederland?

We staan voor grote problemen in Nederland en dan met name door de vaak geïmporteerde etnische spanningen uit Palestina en Israël. De Nederlandse samenleving moet niet weg kijken voor de oorzaken van de problemen en ze ook duidelijk objectief durven te benoemen, evenwel dienen de etnische problemen niet eenzijdig bekeken te moeten worden, maar van alle kanten en de argumentatie van aller betrokkenen serieus te nemen.

De beelden als in de volgende video dienen natuurlijk vanaf nu af aan voorgoed tot het verleden te behoren, dergelijk gedrag dient door een ieder in onze Nederlandse samenleving veroordeelt te worden. Want tesamen leven is samen problemen oplossen zodat we gezamenlijk in vrede, harmonie en desnoods met een pittige dialoog in vrede kunnen samenleven. De meest stupide oplossing die je voor dit probleem kunt aanvoeren is de term "Lokjoden" want je moet niet alleen de kleine vissen vangen, maar de gehele vijver dempen waar ze in zwemmen en schijnbaar goed in gedijen!

Deel!

comments powered by Disqus