maandag 10 oktober 2011

Dit is hem dan de vermoedelijke moordenaar van Jennefer van Oostende


Dit is hem dan de vermoedelijke moordenaar van Jennefer van Oostende. Het gaat om de ex van Sandra de zus van Jennefer van Oostende De 26-jarige Anthony.... Ook wel het monster van Rotterdam genoemd. Heeft hoogstwaarschijnlijk een moord op zijn geweten. De foto is met zwart balkje nog omdat eerst bewezen moet worden of hij daadwerkelijk de moordenaar is van Jennefer van Oostende. De verslagenheid is groot bij familie en vrienden maar ook in heel Nederland is dit gespreksstof waar het laatste woord nog niet over gezegd is.

Het monster staat ook nog op Facebook. Klik hier

Plaats een berichtje in het condoleanceregister.

Update: wo 12 okt 2011, 07:26

Anthony K. (26), die ervan verdacht wordt het tienjarige Rotterdamse meisje Jennefer om te hebben gebracht, was volgens een tante een 'doetje'. 'Je was al bang dat hij begon te huilen als je alleen maar naar hem wees', zegt tante Sylvia van Oostende.

De kinderen van K. (3 en 5 jaar) zouden getuige zijn geweest van de moord die in hun huis plaatsvond. Ze moesten beloven hun mond te houden. Volgens bekenden van het meisje zou Jennefer zijn gekneveld en was haar mond afgeplakt. Ze zou gruwelijk zijn geschopt en geslagen.

Volgens het AD moest Jennefer zich uitkleden van de verdachte. Daarna zou ze zijn meegenomen naar de kelder van zijn woning. De kinderen van K. zouden dat hebben verteld aan de familie. De driejarige zou hebben gezegd: 'papa heeft Jennefer doodgemaakt. Papa is stout'.

K. wordt vandaag in de loop van de middag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Hoe veilig is rotterdam nog?

Poll: Wat voor straf moet Anthony Klein volgens u krijgen?

Deel!

comments powered by Disqus