woensdag 12 oktober 2011

Poll: Wat voor straf moet Anthony Klein volgens u krijgen?


Het ziet er naar uit dat Anthony K. Een tijdje vast moet zitten, maar voor hoelang?

Geef uw antwoord op de volgende vraag in deze poll.

wo 12 okt 2011, 15:13

ROTTERDAM - De 10-jarige Jennefer van Oostende uit Rotterdam is door geweld om het leven gekomen. De verdachte Anthony K., in wiens huis het lichaampje werd gevonden, is moord dan wel doodslag ten laste gelegd.

Dat heeft het Openbaar Ministerie in Rotterdam woensdagmiddag bekendgemaakt. Uit de sectie zijn vooralsnog geen aanwijzingen gevonden die duiden op seksueel misbruik.

De rechter-commissaris heeft woensdag besloten de verdachte voor 14 dagen vast te zetten. Het onderzoek is nog in volle gang. Anthony K. zit in beperking. Dat betekent dat hij geen enkel contact heeft met de buitenwereld, zei zijn advocaat Deniz Urcun woensdag na afloop van de voorgeleiding.

Urcun wilde woensdag niet ingaan op de inhoud van de voorgeleiding of de verhoren van zijn cliënt. „Ook voor mij gelden beperkingen”, zei hij.

Jennefer verdween zaterdagavond in Rotterdam. Er werd een grote zoekactie op touw gezet, maar die mocht niet baten. Een dag later werd het levenloze lichaampje gevonden in de woning van K., de voormalige vriend van Jennefers zus. Bron: De telegraaf

Deel!

comments powered by Disqus