zondag 9 oktober 2011

Video: De 10-jarige Jennefer van Oostende is dood

ROTTERDAM - De 10-jarige Jennefer van Oostende uit Rotterdam wordt vermist.

Haar ouders maken zich ernstig zorgen nu hun dochter sinds zaterdagavond van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen. Dat meldt Hart van Nederland.


Het vermiste meisje vertrok zaterdagavond rond zes uur 's avonds te voet bij haar moeder aan de Bodelo om bij haar vader te gaan logeren. Een wandeling van ongeveer een kwartier.

Jennefer is daar echter nooit aangekomen. Familie en vrienden hebben de hele nacht tevergeefs naar haar gezocht.

De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gedaan en heeft daarnaast geflyerd. Ook de taxichauffeurs in Rotterdam zijn op de hoogte gesteld en kijken uit naar het meisje. Mensen die meer weten, kunnen bellen met de politie: 0900-8844.


Update: Cheyenne van der Horst zegt hier over:

jennefer is met de fiets naar haar vader by de korhaan straat gegaan daarvandaan is ze lopend naar haar zus der ex gegAAn boergoensestraat. vanaf daar zou ze een vriendin op de slinge opgaanhalen ( Ik denk my ) cheyenne want ze zou my opkomen halen om naar de film te gaan ! maarze is nooiit aangekomen !! ze is in het donker door het zuiderpark in rotterdam gelopen en daar is het niet te vertrouwen !! ze heeft een blackberry maar die staat uit en het laatste berichtje wat ik van haar heb gekregen is : Ik ko niet meer. Om 18:23 !!! Met Vriendelijke Groet Cheyennne haar buurmeisje. Jennefer van Oostende profiel.

Klik hier voor uitgebreide video van vermiste Jennefer van Oostende

update ma 10 okt 2011, 06:14 Lijk gevonden in zaak-Jennefer

Update ma 10 okt 2011, 10:31

De zus van Jennefer van Oostende, het 10-jarige meisje dat sinds zaterdagavond wordt vermist, heeft op haar Facebook geschreven dat haar zusje is overleden.

Even voor halfelf heeft ze ook geschreven dat haar ex Anthony de dader is.

De politie heeft tot nu toe nog steeds niet bevestigd of het stoffelijk overschot dat werd gevonden in de woning van de ex van Sandra de tienjarige Jennefer is.


Zie hier Amber Alert werkt.Klik hier voor meer vermiste mensen


Poll: Wat voor straf moet Anthony Klein volgens u krijgen?

Deel!

comments powered by Disqus