vrijdag 28 oktober 2011

Video :Gaddafi niet begraven zoals hij zou hebben gewild

Je zou denken dat er niets meer te melden is over Muammar Gaddafi, want hij is immers eerder deze week op een geheime locatie in de woestijn onder de grond gestopt. Dat is niet helemaal, want er valt nog wel degelijk wat te melden over Gaddafi.
Zo zou Gaddafi een testament hebben achter gelaten waarin staat dat hij al verwacht had dat hij geëxecuteerd zou worden. Ook staat er in dat testament dat hij wel begraven wil worden volgens Moslim tradities, maar dat hij de grond in wil gaan in de kleren die hij op moment van overlijden aan had en dat hij niet gehuld in het wit en gewassen wilde worden voor zijn reis richting regenwormen en verrotting.

Traditie in Moslim landen is dat een dode persoon gewassen wordt, gehuld in witte lakens en ook nog wat Jean Paul Gaultier parfum krijgt overgegoten. Ook wilde Gaddafi in de stad Sirte worden begraven. Ze zijn er dus compleet in geslaagd om alle wensen van Gaddafi naast zich neer te liggen, want hij is begraven ergens in de woestijn, is netjes gewassen en ook nog eens gehuld in een witte laken de grond in gegaan. Dit alles is te zien op deze beelden van de laatste rituelen voordat Gaddafi en zijn zoon en en oud-minister van Defensie Abu Bakr een enkeltje richting de woestijn krijgen. Bron: Vkmag

Deel!

comments powered by Disqus