dinsdag 29 november 2011

Maire Rotteveel (16) uit Zoetermeer vermist

De 16-jarige Maire Rotteveel uit Zoetermeer wordt sinds woensdagavond vermist.

Ze is donderdag 24 november nog gezien in de Randstadrail en is vermoedelijk op het station Leidschenveen/Ypenburg uitgestapt. Ook is ze donderdag overdag bij het Kruidvat filiaal in de Lijens gespot en vervolgens ‘s avonds bij de Halte Segwaard (Zoetermeer). Het is onduidelijk waar ze verblijft.De politie heeft haar signalement vrijgegeven: Maire is 1.65 m met donkerblond haar (meestal in een staart), flinke boezem, grijs/groene ogen, droeg op het moment dat zij het huis verliet een zwarte maillot, korte grijze jurk, cyclaamroze sweater met capuchon en bruine schoenen. Maire heeft de woning zonder jas verlaten maar is met een jas aan gezien.

Weet u waar Maire verblijft? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van Maire? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Update 2 december 2011 :

De 16-jarige Maire Rotteveel uit Zoetermeer is weer terecht. Het meisje werd sinds 23 november vermist.

De politie kreeg vrijdag een tip binnen waaruit bleek dat Maire in Den Haag zou zijn. De tiener werd daar later op de dag door agenten teruggevonden. Zij hebben haar overgedragen aan hulpverleners en Maire is inmiddels herenigd met haar familie. Naar omstandigheden gaat het goed met haar.

Maire was zelf weggelopen. Het is niet bekend waar zij de afgelopen dagen is geweest en waar zij precies gevonden is.

Deel!

comments powered by Disqus