zondag 13 november 2011

Terroristen kunnen gratis winkelen in Libië

Nu Moammar al-Qadhafi dood is en de rebellen van Moammar al-Qadhafi afgeslacht achterblijven, lijkt de acht maanden durende opstand tegen Qadhafi's regime voorgoed voorbij.

Moammar al-Qadhafi bezat zeer veel wapens en verhandelde deze aan België en Spanje en aan vele andere landen. De geboorteplaats van Moammar al-Qadhafi Sirte legt er verlaten bij. Amerika is blij met de dood van Moammar al-Qadhafi en zal haar pijlen nu gaan richten op Iran.

Dit alles doet Amerika in strijd tegen het terrorisme. Voor de terroristen is het nu gratis winkelen in Libië daar zijn ze op zoek naar grote wapen opslagplaatsen in de woestijn van Libië. Raketwerper's en dozen vol c4 geheel intact leggen daar voor het oprapen.

Deze wapens kunnen dus makkelijk in verkeerde handen komen en zelfs door verkocht worden aan andere landen zoals Iran. Iran is al een tijdje bezig met het maken van een atoombom en kan deze "binnenkort gooien op Amerika of Israël". Libië zal voorlopig een broedplaats blijven voor terroristen, er zijn tien keer zoveel wapens verdwenen dan in de oorlog in Irak.

De Nederlandse helikopter werd ook in Libië geheel gestript terug gevonden. Nederland wilde graag de helikopter terug dit koste de staat maar 900 euro. De verdwenen wapens in Libië hebben een bedrag van van vele miljoenen. De raketwerper die bij het Amsterdams gerechtsgebouw werd afgeschoten zou dus wel eens uit Libië kunnen komen en gewoon door een stelletje amateurs zijn afgeschoten.

Gerelateerd artikel: Michael Jackson verdiend een postume Nobelprijs voor de vrede

Deel!

comments powered by Disqus