zondag 6 november 2011

Video: Einde der tijden volgens de Hopi indianen zeer nabij, 2012


De naam Rainbow Warrior heeft Greenpeace van een eeuwenoude legende van de Native American Indians. Het is een oude voorspelling van de Cree indianen over de Regenboogkrijgers; beschermers van de aarde en alle levende wezens op aarde.

De eeuwenoude legende voorspelt dat er een dag zal komen dat de mensheid de wereld zal vernietigen door zijn hebzucht. Wanneer de aarde zo ziek zal zijn dat bomen zullen op houden te bestaan, het water zo vervuilt zo zijn dat vissen zullen sterven, de lucht gevuld zou worden met rook dat vogels dood uit de lucht zullen vallen en andere dieren bedreigt zullen worden met uitsterven.

Volgens de legende zullen de Regenboogstrijders, ofwel de "Rainbow Warriors" opstaan om de wereld te redden. Zij zullen de mensheid leren respect te hebben voor de aarde en de mensheid de beginselen leren over het behoud van de natuur en alle levende wezens op aarde. En zo strijdt Greenpeace al 40 jaar voor een schonere aarde!

In de volgende video kunt u naar de Hopi voorspelling kijken en de tekens zien die destijds voorspeld werden dat de wereld op haar laatste benen loopt.Gerelateerd artikel: Oorlog in Amerika door crisis

Deel!

comments powered by Disqus