dinsdag 22 november 2011

Video: Kijkt u uit met filmen van vuurwerk want het OM vervolgt u, onschuldig of niet!

De kersverse Task Force Opsporing Vuurwerk Bommenmakers heeft al 130 amateurfilmpjes op het internet 'gehackt' en voorzien van een waarschuwing. De taskforce hoopt daarmee het aantal ernstige incidenten met vuurwerkbommen terug te dringen.

De Task Force maakt hier een grove overtreding op onze burgerrechten, heeft de uploader van de film de bom gemaakt of alleen gefilmd? Sinds wanneer is het filmen van een explosie strafbaar? Tevens wordt de film gehackt en hacken is strafbaar voor iedereen, dus ook voor de Task Force Opsporing Vuurwerk Bommenmakers.

De uploader heeft een overeenkomst met de provider en het OM mag niet de rechten van deze overeenkomst schenden. Ook kun je een video uploaden zonder dat je het zelf gefilmd hebt, dit zou betekenen dat je onschuldig wordt aangeklaagd en hoeveel belastinggeld gaat dit nu weer kosten? En was er niet recent een oproep via Postbus 51 om misdaden vast te leggen op video via je mobiel? Niet doen dus want voor je het weet heb je dus een strafblad voor je goedheid!

Nederland begint steeds meer op een Koninklijke dictatuur te lijken, of mag er alweer gefilmd worden in Wassenaar?

Deel!

comments powered by Disqus