vrijdag 9 december 2011

In crisistijden moet je met geld smijten op de Miljonair Fair 2011 in de RAI

Amsterdam- Vanaf donderdag 8 december tot en met maandag 12 december 2011, vindt in de RAI in Amsterdam de 10e editie plaats van de Miljonair Fair. Het tienjarige jubileum wordt een vijfdaagse om nooit te vergeten’, juicht de website, met ruim 350 exposanten en meer dan 50.000 ‘genieters van al het moois dat de wereld te bieden heeft’.

De beurs ontwikkelde zich tot het meest toonaangevende ‘Luxury Event’ ter wereld: de top van het luxesegment. Limited editions, collector’s items, one-offs: op de Fair worden ‘de meest bijzondere, authentieke en begerenswaardige’ producten en diensten aangeboden.

Naast exposanten uit binnen –en buitenland zijn er modeshows, workshops, optredens, proeverijen en restaurants. Elle Macpherson opent deze tiende editie: zij is beter beklend als ‘The Body’, Australisch model, actrice, presentatrice, zakenvrouw en ambassadrice van Unicef.

Een paar eye-catchers: House of Limiteds heeft de hand weten te leggen op de laatste exemplaren van OWN, een overzicht van het oeuvre van de Nederlandse topfotograaf Erwin Olaf, met erin een losse foto van Olaf: ‘Hans 1987’. Deze foto is uniek, want nooit eerder in editievorm beschikbaar gesteld.

Arte Fortunara biedt ‘Millionaire’: een kluis gevormd als goudstaaf, van het Portugese ontwerphuis Boca do Lobo. De nieuwe Porsche 911 beleeft haar primeur, Dalmore presenteert een fles van The Dalmore Vintage 1926 en Guy Bijlsma, zoon van David Bijlsma, maakte een collectie van tien armbanden voor het merk Guy David.Deel!

comments powered by Disqus