zondag 11 december 2011

komwebcamchatten: Verslag Miljonair Fair 2011

Miljonair Fair 2011, komwebcamchatten was erbij als genodige. Voor een ieder met poen wel wat wils zou ik zo zeggen. De echte sportfanaten konden niet alleen maar toekijken naar de prachtige peperdure fietsen die er stonden, maar ze mochten er zelfs even een proefritje op maken.

Ook waren er prachtige sportwagens en diverse bijbehorende gadgets. Na een paar uren rond gelopen te hebben en een tas vol met reclame artikelen gingen we maar eens lekker bakkie koffie pakken, daarna gingen we nog even kijken bij het grote podium, daar was een prachtige modeshow te zien met veel natuurschoon.

Niet alleen de modellen zagen er prachtig uit, maar de bezoekers zagen er ook op hun best uit. Ook Regilio Tuur was aanwezig om te kijken naar 1 van zijn favorieten, Do you think you can dance. Na een kleine 10 minuten was het spektakel alweer afgelopen en hield ook Regilio Tuur het weer voor gezien.

De andere gasten genoten rijkelijk van de champagne maar de meeste miljonairs houden zeker in deze crisistijden de hand op de knip. Al met al viel ons eerlijk gezegd, de Miljonair Fair 2011 een klein beetje tegen. Maar zeker in crisistijden kan je natuurlijk niet teveel verwachten want voor je het weet ben je op de beurs miljonair af.

Deel!

comments powered by Disqus