woensdag 28 december 2011

Voetbalsupporters kunnen een herhaling verwachten van Ajax - AZ

Het is ronduit schandalig te noemen dat de voetbalsupporters van Ajax-AZ kunnen fluiten naar hun centjes. Na het uitbreken van het incident werd de wedstrijd gestaakt maar het gestaakte bekerduel tussen Ajax en AZ zal worden overgespeeld. Dat heeft het bestuur betaald voetbal van de KNVB besloten. Maar je geld teruggeven doen ze natuurlijk niet.


De KNVB stelt bij het aanschaffen van wedstrijdkaarten, dat het niet mogelijk om aanspraak te maken op teruggave van de kaartprijs of andere compensatie.

We moeten dus weer opnieuw naar de wedstrijd en wie betaald het vervoer dan? Is dat ook gratis? Ja zeker, u mag lekker thuis gaan kijken naar de wedstrijd want het thuisduel wordt namelijk zonder publiek gespeeld. En straks loopt er weer een gek op het veld, gaan we het dan weer dunnetjes overdoen? Copy cats zijn er namelijk genoeg of misschien huren zijzelf wel iemand in om even dat te doen om zo nog wat meer geld achterover te drukken.

Wij kijken er in ieder geval niet raar van op, iedereen zou bijvoorbeeld zo'n gek als Wesley van W. makkelijk kunnen inhuren. Een boete voor Ajax zal dan ook niet helpen 10.000 euro is voor Ajax een wassen neus.

Het draait allang niet meer om het spelletje voetbal, maar het draait nu alleen nog maar om geld en macht. Je kan dus beter gewoon lekker op de bank thuis voetbal gaan kijken en de stadions links laten liggen. Wij vragen ons af wat voor zin het heeft om iemand een stadionverbod te geven van 30 jaar? Wesley van W. had al een geldend stadionverbod en toch is het dus mogelijk dat hij is binnengekomen?

Het zaakje stinkt aan alle kanten of is de beveiliging zo lek als een mandje? Voetbalsupporters kunnen dus een herhaling verwachten van Ajax - AZ met misschien wel net zo'n erg incident of zelfs nog wel erger. Het inhaalduel staat gepland voor 19 januari en de aftrap is om 14.30 uur. Oh ja, nog even voor alle duidelijkheid het is wel zonder publiek..


Gerelateerd artikel: Video: Zo los je de voetbalrellen in 1 keer op

Deel!

comments powered by Disqus