dinsdag 17 januari 2012

De Costa Concordia Cruise ramp foto's

Afgelopen vrijdagavond voer het 290 meter lange schip Costa Concordia vlak bij het eiland Isola del Giglio voor de kust van Toscane en raakte daar een rots.
Door de aanvaring ontstond een scheur van tientallen meters lang in de romp. Het schip maakte water en kapseisde. Het dodental van deze ramp staat inmiddels op 11 en er worden nog 23 mensen vermist.

De kapitein is gearresteerd, hij zei dat het eilandje niet op de kaart stond maar de kapitein had met de navigatie apparatuur gerommeld, zo bleek uit onderzoek. Een kapitein verlaat altijd het als laatste het schip en dat heeft hij ook niet gedaan hij heeft de mensen aan hun lot overgelaten schandalig vind u ook niet? Bekijk hieronder de foto's. :
"Albert verlinde van RTL 4 kon het geen ramp noemen vond hij zelf, het was tenslotte niet zo erg als bij de Titanic ".

Op het cruiseschip Costa Concordia bevond zich een vrouw van wie een oudoom om het leven is gekomen, bij de ramp met de Titanic in 1912. Na de aanvaring met de rots vrijdagavond moest zij meteen aan het lot van de broer van haar oma denken, vertelde Valentina Capuano (30) dinsdag aan persbureau ANSA. Wij vinden het wel een ramp, het is een drama voor de mensen die aan boord waren en voor de gene die iemand verloren is.

Deel!

comments powered by Disqus