vrijdag 20 januari 2012

Dit is ze dan de winnares van The Voice of Holland, Iris Kroes

Dit is ze dan de winnares van The Voice of Holland, Iris Kroes. Holland is weer een muzikaal talent rijker geworden na bijna 6 maanden van strijden mag Ben Saunders zijn titel overdragen aan Iris Kroes.

Mensen hadden massaal gestemd op hun favoriet TVOH is dan ook 1 van de best bekeken tv programma's miljoenen mensen zitten dan ook elke keer weer aan de buis gekluisterd om hun idool te bewonderen.

Het programma is inmiddels wereldberoemd en is te zien in meer dan 40 landen. The Voice of Holland werd bedacht door Erland Galjaard. De Mol is er mee verder gaan brainstormen en maakte er een programma van, Roel van Velzen bedacht blinde auditie bij The Voice.

Nu de winnaar van 2012 bekend is zal Iris Kroes haar leven totaal gaan veranderen. Paul Turner was de eerste afvaller en terecht het was rond uit slecht maar dat hij ster allure heeft, dat was niemand ontgaan. Iris Kroes was onze favoriet en was de beste van de avond wat onze redactie betreft maar ja de meeste stemmen gelden.

Dat Iris Kroes in 1 klap op nummer 1 komt is voor ons geen verassing er word weer flink in gekocht 50.000 exemplaren voor Iris Kroes zal platina zijn. Ben Saunders zijn leven veranderde van kickbokser naar popster. Ben was al erg geliefd bij zijn klanten van zijn eigen tatoeshop in Hoorn, Ben heeft zelfs zijn eigen schoenen lijn. Nu staat Ben Saunders zijn titel af aan Iris Kroes alhoewel deze 2 niet met elkaar in de ring hebben gestaan.

De uiteindelijke uitslag werd.

1 Iris Kroes 51%

2 Chris Hordijk 49%

3 Erwin Nyhoff

Met recht een nek aan nek race ik denk dat de meeste kijkers op hun puntje van hun stoel zaten.

Deel!

comments powered by Disqus