dinsdag 24 januari 2012

Video: "Niet normaal meer, carnavaleske politieke apen voorbeeld voor carnavalsnummer"

AMSTERDAM - PVV-fuhre.. sorry PVV-leider Geert Wilders en premier Mark Rutte hebben het met hun beroemde woordenwisseling 'Doe effe normaal man' geschopt tot een carnavalsnummer. Het lage verbale allooi van Wilders en Rutte is niet ongemerkt voorbij gegaan in carnavalland, het nieuwe nummer "Doe ff normaal man" getuigt daarvan.

Het nummer, geschreven door Peter van Hout van het komische duo Kwast en Krietje uit het Brabantse Wanroij, refereert aan de aanvaring die Wilders en Rutte in september hadden in de Tweede Kamer.

"Het was eigenlijk bedoeld voor de liedjesavond van de plaatselijke carnavalsvereniging. Maar omdat het best wel leuk was, hebben we het ook opgenomen en er een clip bij laten maken," vertelt Peter van Hout aan Omroep Brabant.

Geniet u alvast van het carnavalsnummer want voor de rest is het huilen met de pet op met deze twee carnavalsclownen. Dagelijks worden 200 burgers werkeloos door dit rampzalige Kabinet en gaat het ene na het andere bedrijf op de fles....En in de volgende video geen Islamitische apen, maar ordinaire populistische politieke apen met beeldspraak als alibi....Gerelateerd artikel: PVV misbruikt de Holocaust voor politiek gewin, populisme hoe laag kun je zinken?

Deel!

comments powered by Disqus