dinsdag 28 februari 2012

Dit is hem dan de moordenaar van de 15-jarige Ximena Pieterse, Stanley Anschutz

De 25-jarige A. weet volgens zijn raadsman dat hij de moord gepleegd heeft, maar hij weet niet waarom. A. zou het 'verschrikkelijk' vinden. De rechtbank in Den Haag heeft het voorarrest van de Hagenaar, die in 2002 al drie jaar jeugd-tbs kreeg opgelegd, met twee weken verlengd.
Het lichaam van de 15-jarige Nootdorpse werd zaterdagochtend vroeg op straat gevonden in de Goudenregenstraat in Den Haag. De verdachte werd gearresteerd toen hij zich later zelf bij de politie meldde. De man en het meisje kenden elkaar niet, aldus het OM.

Dit is hem dan de moordenaar van de 15-jarige Ximena Pieterse, Stanley Anschutz. Bekijk deze foto maar eens goed dit beest moet de doodstraf krijgen!

Komend weekend is zaterdag en zondag tussen 14.00 uur en 15.00 uur mogelijkheid om afscheid te nemen van Ximena. Dat kan in de condoleanceruimte van Monuta aan de Statenlaan. Haar ouders en broer zullen daar ook aanwezig zijn. De bijeenkomst is openbaar.

Maandag wordt het meisje in crematorium Ockenburgh in Den Haag gecremeerd. Daarna komen familie en vrienden samen bij de Haagsche Rugby Club, waar Ximena lid van was.

Teken hier het Condoleanceregister van Ximena Pieterse.

Dit monster


heeft ook nog een Hyves stuur hem maar een berichtje.

1 van zijn vrienden op zijn Hyves is ook al geen haar beter hij stuurt mensen prive berichten met deze text

Ik dacht eerst dat hij het ook erg zou vinden maar hij steunt deze moordenaar eerder na het zien van dit berichtje. Mensen het is dus een gluiperd.

Gerelateerd artikel: Poll: Wat voor straf moet Stanley Anschutz volgens u krijgen?

Deel!

comments powered by Disqus