zaterdag 11 februari 2012

Video: Britt Dekker scoort megahit fucking vet

Britt staat bij de meeste mensen wel bekend als het domme blondje.
Maar zo dom is Britt Dekker nou ook weer niet. Met een havodiploma op zak kan je natuurlijk wel meer verwachten Ze kreeg bekendheid bij het programma Take Me Out, daar was ze op zoek naar een date. Ze won ook nog eens 30.000 euro bij Echte meisjes in de jungle.

Haar rijbewijs moest zij inruilen voor een paard na beetje zuipen achter het stuur. Dat was natuurlijk wel even balen maar afgelopen zomer kwam ze weer met een idee, het mooie blondje vond het plaatje van Sak Noel so vet dat ze er zelf even mee aan de slag ging en met succes ze maakte van de single Loca People van Sak Noel de parodie Fuck Vet.

In 2011 poseerde Dekker voor de Playboy maar dat was niemand ontgaan denk ik de foto's waren al snel uitgelekt. We hebben hier dus zeker niet te maken met een dom blondje maar gewoon met een superster haar foto's zijn vet en haar nummertje ook. Beijk hieronder de video. Goed nieuws voor de fans ze komt maart 2012 weer terug op de buis want er vervolg op Echte meisjes in de jungle getiteld Echte meisjes op zoek naar zichzelf.

We hebben er ook nog wat video's bij gedaan van echte domme blondjes.Deel!

comments powered by Disqus