vrijdag 17 februari 2012

Whitney Houston overleden aan een hartaanval

De wereld is in diepe rouw na de dood van Whitney Houston, na het horen van het dramatisch nieuws op 11 februari 2012, gingen mensen Twitteren en Facebooken als gekken op het internet op zoek naar bronnen van informatie, maar we kunnen er wel van uitgaan dat het hier gaat om zelfmoord.

Haar drugsverslaving speelde immers een grote rol in haar leven. Vreemd genoeg is zij overleden aan een hartaanval zo is gebleken, wel werd er in haar lichaam Xanax en alcohol aangetroffen. Bij overmatig gebruik kunnen je daar hartklachten van krijgen zelden ga je hier aan dood maar je spieren kunnen ook uitvallen je gevoel je gevoelens en zelfs geheugenverlies.

Dit middel word vaak gebruikt om bij angstgevoelens en gespannenheid door hevige gebeurtenissen. Het het word zelfs gebruikt als verkrachting's drug. In Whitney Houston haar lichaam werd ook water gevonden in haar longen. Whitney Houston werd dood aangetroffen in de badkuip, we kunnen er dus van uitgaan dat zij bewusteloos van de drank en pillen was en op dat moment in de badkuip kopje onderging.

Voor dat zij bewusteloos raakte heeft zij hoogstwaarschijnlijk een hartaanval gekregen door overmatig medicatie gebruik.Whitney Houston was een dochter van Cissy Houston (achtergrondzangeres van onder anderen Elvis Presley en Aretha Franklin) en een nicht van de zangeres Dionne Warwick. Houston kwam al vroeg in aanraking met muziek.

Begin jaren tachtig kwam haar carrière als fotomodel van de grond.

Van The Bodyguard werden 42 miljoen exemplaren verkocht. Het leverde Houston ook weer een aantal Grammy’s op. 'I Will Always Love You' werd een nog groter succes dan het origineel van Dolly Parton en wordt nog altijd gezien als één van Houstons grootste hits met een nummer 1-notering over bijna de gehele wereld.

Whitney Houston verkocht wereldwijd 170 miljoen platen, maar niet alles liep op rolletjes. In januari 2000 werden Houston en Brown op een vliegveld in Hawaï betrapt met marihuana in hun bagage. Ze ontkende in eerste instantie verslaafd te zijn.

Tijdens de 30th Anniversary Special voor Michael Jackson in september 2001 trad een broodmagere Houston op voor het publiek en de foto’s vulden de dagen erna de kranten. Houstons woordvoerster gaf aan: “Whitney lijdt aan stress door persoonlijke problemen binnen haar familie en door stress eet ze niet”, maar ze was ook verslaafd aan de cocaïne.

Na jaren van geruchten en speculaties in de media was de echtscheiding tussen Houston en Brown in september 2006 een feit.

Haar drugsverslaving en de problemen met haar ex man speelde de grootste rol in haar leven.

Haar ex man Bobby Brown aast nu op Whitney Houston haar miljoenen, maar Whitney bleek vlak voor haar dood al blut te zijn, ze had al haar grootte geld al opgesnoven. Whitney Houston is 48 jaar geworden.

Na Michael Jackson en Amy Winehouse is er nu ook een einde gekomen aan het tijdperk Whitney Houston.

The Westboro cronies are at it again! This time they're planning to picket Whitney Houston's funeral. They even made a song for their little protest!Watch the funeral livestream

Deel!

comments powered by Disqus