zaterdag 3 maart 2012

De eerste officiële Apple Store van Nederland is zaterdag om 10.00 uur aan het Leidseplein in Amsterdam geopend.

De nieuwe Apple Store biedt klanten meer plekken om hun Apple-producten uit te proberen dan in welke andere winkel in Europa ook, aldus het bedrijf.
De winkel is de eerste in Europa waar klanten met een speciale app op hun iPhone producten zelf kunnen afrekenen. In de winkel komt een team van 300 mensen te werken. Verreweg de meeste van hen komen uit de omgeving van de hoofdstad.


Het personeel spreekt samen 14 talen.
Wereldwijd bestiert Apple ruim 360 officiële winkels, waar niet alleen iPads, iPhones en andere Apple-productenkunnen worden gekocht, maar waar bestaande klanten ook terechtkunnen voor andere vragen over hun Apple-apparaat.


Lange rij
Tientallen Apple-liefhebbers hadden zich zaterdagmorgen rond half negen verzameld voor de deuren van de Apple Store. Hans de Krijf uit Utrecht zegt het leuk te vinden om erbij te zijn. ''Sinds mijn eerste iPhone ben ik helemaal om. Bijna alles in mijn huis is Apple."
Een echtpaar uit Wassenaar is ook al vroeg uit de veren om als eersten naar binnen te kunnen. ''Wij hebben veel van Apple in huis, er is altijd wel iets nieuws om te kopen. Dit is historisch."

Deel!

comments powered by Disqus