dinsdag 20 maart 2012

Video: Hero Brinkman heeft eindelijk het licht gezien

Het bastion van de PVV om LPF taferelen te voorkomen is eindelijk gevallen, boegbeeld Hero Brinkman is uit de PVV gestapt. De PVV wordt door de leider en stichter Geert Wilders op een bijna hitleriaanse manier bestuurd, wat zich uit in een zeer onfrisse en ondemocratische partij.

Kamerleden van de PVV krijgen zelfs zwijgverboden opgelegd door de geblondeerde leider, alles onder het mom om LPF taferelen te voorkomen en hij wel zogenaamd de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan, kortom Geert Wilders is een leuk carnavalsnummer uit Limburg en daar had ie beter kunnen blijven als bijvoorbeeld chef van een Indonesische afhaal toko. De LPF oftewel Lijst Pim Fortuyn bestaat allang niet meer, maar we hebben door de PVV populisten in het politieke spectrum er een goede vervanger voor gekregen. Voortaan kunnen we dus spreken van PVV taferelen in plaats van LPF taferelen dit alles met dank aan Hero Brinkman, die ons en u nu eindelijk laat zien dat van democratie er geen sprake is bij de populisten van de PVV, wel veel xenofobie, haat en taferelen.

Ruim de helft (55 procent) van de PVV-stemmers is het eens met Hero Brinkman dat het niet goed is dat Geert Wilders zo veel te zeggen heeft in zo'n grote fractie. Een bijna evengroot percentage wil dat de PVV een democratische partij wordt met leden en een jongerenpartij. Dat blijkt uit dinsdag gepubliceerd onderzoek van het tv-programma EenVandaag onder 1700 PVV-stemmers.

Deel!

comments powered by Disqus