vrijdag 16 maart 2012

Vrouw drinkt eigen urine als geneesmiddel tegen kanker

Een 53 jarige vrouw uit Amerika vecht al lange tijd tegen de ziekte kanker. Toen ze het te horen kreeg dat ze kanker had en dat het in een vergevorderd stadium was, wilde de vrouw geen dokter meer zien of spreken, sterker nog het is nu al 6 jaar geleden en dat ze nog leeft is een wonder.

Ze kwam tot een schokkende ontdekking als ze dagelijks haar eigen urine drinkt dat ze haar gevoel in haar spieren terug krijgt en minder pijn heeft, ook is ze veel energieker dan voorheen.

De vrouw drink nu al 4 jaar dagelijks urine en ze poets haar tanden er mee zelfs wast ze haar haren er mee stop het in de oren en ogen de vrouw is in middels verslaafd aan haar eigen lichaamsvocht. Bij werkingen zijn er ook wel eens, zo heeft de vrouw op haar rug een moeder vlek die van kleur veranderd van donker naar licht.

De vrouw heeft ook een dochter en die kan haar ogen niet geloven ze zegt dat haar moeder gek is geworden en dat ze een dokter moet zien. Voor alle duidelijkheid misschien is haar moeder helemaal niet gek maar spreekt ze de waarheid. Sterker nog in 2009 wint een Saudisch wetenschapper een award voor kamelenurine-middel tegen kanker

RIYADH - Saudische uitvinders hebben 8 onderscheidingen in de ITEX 2009 - een exhibitie gehouden in Kuala Lumpur tussen 15 en 17 mei.

Één van de winnende ontdekkingen zijn de microparticles in kamelen urine om kanker te bestrijden door Dr. Faten Khorsheed van de King Abdul Aziz University in Djedda - gekozen tot de 6 beste uit 600 ontdekkingen ingediend.

Deel!

comments powered by Disqus