maandag 21 mei 2012

De woorden van Wilders: Alles wat uit de woestijn komt....

New York -Meer dan 40.000 ultra-orthodoxe joden vulden afgelopen zondag de New Yorkse honkbalstadions Citi Field en het nabijgelegen Arthur Ashe Stadium. Niet om een honkbalteam aan te moedigen, maar om te protesteren tegen de gevaren van het internet.

Volgens de aanwezige sprekers is het internet een bron van vuiligheid en werden aanwezigen opgeroepen om waakzaam te zijn tegen de gevolgen van het kijken van pornografie en andere voor joden verboden praktijken. In de stadions waren geen vrouwen aanwezig, voor hen werden speciale 'viewing parties' georganiseerd op speciale locaties zodat zij toch konden meegenieten van het protest.

Opmerkelijk detail is dat het hele evenement is georganiseerd door joodse organisatie Ichud Hakehillos Letohar Hamachane, die connecties heeft met een softwarebedrijf dat internetfilters voor orthodoxe joden ontwikkelt. Tijdens de bijeenkomst werd hier dan ook reclame voor gemaakt, evenals voor 'koosjere' iPhone- en Android-apps. Bron: Telegraaf

Zoals onze redactie het al in de titel verwoord met de woorden en uitspraken van Dhr. Wilders want deze is tenslotte vrijgesproken voor aanzetten tot haat, is Israël geen gecultiveerde woestijn? Voortaan maar niet meer bidden per sociale media?

Maar er gloort weer wat hoop aan de horizon...

Deel!

comments powered by Disqus