donderdag 28 juni 2012

De lelijkste leugens over de mooie dood Osama Bin Laden

Na de dood van Moammar Khadaffi werd er massaal wereldwijd gezocht op het internet naar de foto's van zijn dode lichaam. Echter de foto's met het dode lichaam van Osama Bin Laden, daar wacht de wereld nog steeds op.

Bin laden was de meest gezochte persoon ter wereld, hij was zelfs werkzaam bij de CIA en speelde hij een grote rol bij de Bilderbergclub volgens Cubaanse leider Fidel Castro. President Barack Obama zat voor dat hij president werd ook bij de CIA. Het lijkt erop dat Bin laden helemaal niet dood is maar dat Barack Obama iets moest doen om zijn kiezers tevreden te houden.

George W. Bush deed dat ook door Saddam Hoessein te pakken. Dit was dan ook meteen wereld nieuws, mensen konden gratis meekijken op Youtube hoe Saddam Hoessein werd opgehangen. Barack Obama heeft dus nog steeds wat uit te leggen aan de wereld maar komt er vanaf met een kleine speech. Zo blijkt Bin Laden in zee gedumpt te zijn aldus Obama en ja we hebben foto's van zijn dode lichaam, maar die geven wij niet vrij.

Bill Warren gaat Bin Laden opduiken, maar we kunnen er 100% van uit gaan dat hij alleen maar mooie vissen ziet en dat Bin Laden al dan niet is opgegeten door de haaien. Tot nu toe hebben we alleen nog maar fake foto's gezien van Bin Laden die uitgelekt waren via het internet. Het verhaal van Bin Laden stinkt aan alle kanten Bin Laden bleek aan een nier ziekte te leiden. Uit de verklaringen van zijn vrouw en de gevonden medicijnen blijkt dat Osama een soort viagra op natuurlijke basis gebruikte.

De vrouw verklaart ook dat Osama net naar bed was gegaan toen de commando's binnenstormde. Volgens de vrouw werd Osama neergeschoten toen hij zijn AK47 probeerde te pakken. Geen nierziekte maar wel impotent, ja ja we geloven het allemaal. Jaren lang zocht het Amikaanse leger naar Bin Laden maar vreemd genoeg legde notebeenen CNN al veel eerder met Bin Laden een interview af rara hoe kan dat?

Bin Laden moest boeten voor: 9/11

Saddam Hoessein voor zijn: massavernietigingswapens

Deze massavernietigingswapens werden nooit gevonden.

George W. Bush blijkt eigenaar te zijn van Haarp het grootste massavernietigingswapen ter wereld.

Barack Obama blijkt grootste leugenmachine aller tijden te zijn.

Kijkt u even mee naar de prachtige collectie videobeelden?

Waarom zit Amerika nog steeds in Afghanistan? Wij hebben geen idee, maar wat zij er doen is inmiddels wel duidelijk na het zien van deze videobeelden!

Deel!

comments powered by Disqus