dinsdag 5 juni 2012

Islam bashing ook in België "De boerka is nog erger dan de swastika"

Etienne Vermeersch komt terug op een uitspraak over de boerka die hij afgelopen weekend deed in een interview met De Morgen. De ethicus en filosoof zei toen dat de boerka "nog erger" is dan de swastika, het symbool van de nazi's. "Dat was een stommiteit", liet hij nu optekenen in een interview met Joods Actueel. "Het is onmogelijk die twee met elkaar te vergelijken."

"De boerka is nog erger dan de swastika", reageerde de ethicus op de vergelijking die Wouter Verschelden aanbracht, hoofdredacteur van De Morgen. "Een stommiteit", klinkt het nu. "Ik heb dat gezegd in het vuur van het debat, maar eigenlijk kun je die twee helemaal niet met elkaar vergelijken", aldus Vermeersch.

Vermeersch is erg gekant tegen de boerka. Hij vindt het dragen van het kledingstuk "veel choquerender dan een naakte mens". Zo was afgelopen zaterdag ook te lezen. "Het symboliseert de onderdrukking van de vrouw."

Onze redactie is voor de vrijheid van Godsdienst voor iedereen, echter de tendens in de Europese media is vooral er op gericht om de Islam in een kwaad daglicht te stellen. Dat moet per direct stoppen ons inziens, pure leugens over de Islam lagen ten grondslag voor de oorlogen in Irak en Afghanistan.

Na libië is nu ook Syrië aan de beurt om te worden veranderd in een poel van dood en verderf, ook Iran staat op de agenda van het "vrije" Westen. Hopelijk bent u nu een beetje wakker waar uw belastinggeld echt naartoe gaat, zo niet kijkt u dan naar de volgende video's, waarschuwing deze video's bevatten schokkende beelden.


Deel!

comments powered by Disqus