zaterdag 30 juni 2012

Schokkende video: Amerikaanse "HOLOCAUST" Dl.2

Dl.2 in onze reeks van Amerikaanse "HOLOCAUST" uitgevoerd na 1945 het einde van de laatste wereldoorlog. Zoals wij al eerder vermelden, de mensheid kan soms ver zinken in haar beschaving, meestal als gevolg van haat tussen volkeren of religieuze indoctrinatie. Bij de term "Holocaust" denkt iedereen gelijk aan de tweede wereldoorlog met de ongeveer 50 miljoen doden, waarvan 6 miljoen Joden.

Echter onze grootste bondgenoot en voormalige bevrijders van het Nazisme, de Verenigde Staten van Amerika ging en gaat onverminderd voort met het voortzetten van nieuwe "Holocausten". In Dl.1 van onze reeks lieten wij u de oorlog in voormalig Indochina zien een voormalige kolonie van Frankrijk, het huige Cambodja en Vietnam.

In de volgende video willen wij u toch nog eens de "Holocaust" van Hiroshima laten zien, waar het uiteindelijk allemaal mee begon. Deze video is niet geschikt voor kijkers onder de 18 jaar en bevat zeer schokkende beelden. Zelfkritiek is bij onze redactie heilig, bekijkt u deze video dus eens vanuit een ander perspectief.Gelukkig is er hoop na het zien van deze video, de helaas te vroeg overleden George Carlin( Mei 12, 1937 – Juni 22, 2008) was op de goede weg! Kijkt u hier zelf naar deze zelfcriticus uit het land der vrijheid, de USA.

Deel!

comments powered by Disqus