woensdag 27 juni 2012

Schokkende video: De Amerikaanse "Holocaust" in voormalig Indochina

De mensheid kan soms ver zinken in haar beschaving, meestal als gevolg van haat tussen volkeren of religieuze indoctrinatie. Bij de term "Holocaust" denkt iedereen gelijk aan de tweede wereldoorlog met de ongeveer 50 miljoen doden, waarvan 6 miljoen Joden.

Echter onze grootste bondgenoot en voormalige bevrijders van het Nazisme, de Verenigde Staten van Amerika gaat onverminderd voort met het voortzetten van nieuwe "Holocausten". Na de tweede wereldoorlog wist de USA nog diverse oorlogen te voeren, 1 van die oorlogen was de oorlog in voormalig Indochina een kolonie van Frankrijk, het huige Cambodja en Vietnam.

Ik wil u graag wijzen op de volgende video, deze video is niet geschikt voor kijkers onder de 18 jaar en bevat zeer schokkende beelden. Zelfkritiek is bij mij heilig, bekijk deze video dus eens vanuit een ander perspectief.Gelukkig is er hoop na het zien van deze video, de helaas te vroeg overleden George Carlin( Mei 12, 1937 – Juni 22, 2008) was op de goede weg! Kijkt u hier zelf naar deze zelfcriticus uit het land der vrijheid, de USA.

Deel!

comments powered by Disqus