donderdag 14 juni 2012

Video: "Ook in de UK hebben ze Gestapo aan de arbeid"

London - Eerder hebben wij u bericht over de "Gestapo van Amsterdam aan de arbeid" maar in London de hoofdstad van Groot-Brittannië, kan de politie er ook wat van blijkbaar.

Nima Hosseini Razi, een Brit die aan de Universiteit van Wales studeert, was een dagje in Londen toen zijn auto het begaf. Hij parkeerde de auto in het centrum, nabij het Britse parlement en de Westminders Abbey. In plaats van een kaartje te kopen schreef hij een briefje dat hij voor op het dashboard legde. Daarin schreef hij dat zijn auto stuk was en dat hij op de AA (Engelse variant van de Wegenwacht) wachtte. Hij verzocht de autoriteiten hem geen bekeuring te geven. Hij besloot intussen een bezoekje te brengen aan Buckingham Palace, niet ver ndaarvandaan.

De autoriteiten dachten daar echter heel anders over. Een auto onbeheerd, zo dichtbij het parlement en op naam van Nima Hosseini Razi, dat moest wel verdacht zijn. De anti-terreurpolitie evacueerde het plein voor de parlementsgebouwen en voerde zelfs een 'gecontroleerde explosie' uit op de Ford Mondeo.

Op het moment dat Razi terugkeerde van zijn toeristische uitstapje, trof hij een menigte van agenten aan bij zijn auto die op dat moment nog doorzocht werd.

Tot overmaat van ramp kreeg de onfortuinlijke toerist ook nog een bekeuring omdat hij geen kaartje had gekocht, dit ondanks het nette briefje achter de voorruit.

Bron: Mailonline

Helaas is er van het gebeuren geen video gemaakt, daarom laten we u de "stumpers" van Amsterdam nog maar eens aan de arbeid zien...

Deel!

comments powered by Disqus