vrijdag 13 juli 2012

Video: Bij Greenpeace gaat de directrice voorop, dat zien we Willem Alexander nog niet doen!

DEN HAAG - Greenpeace-directrice Sylvia Borren is vrijdag aangehouden tijdens de actie van de milieuorganisatie bij het hoofdkantoor van Shell in Den Haag. In totaal werden er 13 activisten aangehouden d, oor de politie, aldus Greenpeace.
,
Uiteindelijk zijn alle actievoerders weer in de loop van de dag vrijgelaten. De bezettingsactie was gericht tegen proefboringen van Shell in het kwetsbare noordpoolgebied. Shell vernietigt stelselmatig de natuur met als enig oogmerk winst, winst en nog eens winst.

Greenpeace-directrice Sylvia Borren deed hoogstpersoonlijk aan de actie mee en kwam tevens met deze uitspraak over Shell: "Shell presenteert zich als een milieubewust, e oliemaatschappij, maar investeert in riskante projecten om de laatste druppels olie uit de aarde te persen".

Zelf op de barricades gaan staan als kopstuk, dat is nu eens het goede voorbeeld, dus alle lof en respect voor Sylvia Borren. Alle hoon en gelach gaat naar Shell maar ook naar al haar aandeelhouders, die slechts hun eigen belang voorop stellen ten koste van een ieders belang.

Deel!

comments powered by Disqus