donderdag 12 juli 2012

The Rolling Stones viert 50 jarig jubileum

Wij zijn nog steeds groot fan van The Rolling Stones na 50 jaar bestaat de band nog steeds en is nog lang niet versleten.

Wij kunnen er dus wel zeker van zijn dat ze bij elkaar blijven tot de dood in 1962 was hun eerste op treden. Er word na aanleiding van het 50 jarig jubileum een boek uit gebracht met foto's Donderdag zullen Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ron Wood een foto-expositie bijwonen in Somerset House in de Britse hoofdstad.

Alle foto’s in de expo zijn verwerkt in het boek Rolling Stones: 50. Dat ze wat ouder geworden zijn mag duidelijk zijn maar doet niks ten onder aan de prestatie die zij leveren bij een live op treden Mick Jagger met zijn grote lippen steelt nog steeds de show. Sinds The Rolling Stones in 1962 werden opgericht, hebben zij vele grote hits gehad, zoals "Angie", "Paint It Black" en "(I Can't Get No) Satisfaction".

Zij hebben meer dan vijfentwintig studioalbums uitgebracht, waaronder Tattoo You, Goats Head Soup, Some Girls, Let It Bleed en Sticky Fingers. Hun laatste album was A Bigger Bang uit 2005.

Wij willen The Rolling Stones feliciteren met hun 50 jarig jubileum.Deel!

comments powered by Disqus