dinsdag 10 juli 2012

Video: VVD-raadslid dreigt buren met vergiftiging van hun kat, kortom een PVV-er in spe?

SPIJKENISSE - Een dreigement van een VVD-raadslid uit Spijkenisse aan het adres van zijn buren, heeft tot verontwaardigde reacties geleid op Twitter. Alexander Scheek, die zich voor de liberalen bezighoudt met Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer in de Zuid-Hollandse gemeente, ligt dusdanig overhoop met zijn buren over hun kat, dat hij op het sociale medium dreigt om het recht in eigen hand te nemen.

De bron van alle ergernis zijn de kattendrollen die Scheek regelmatig op zijn terras zegt te vinden. De VVD’er durft daarom zijn drie maanden oude dochtertje niet meer door de tuin te laten kruipen. Op Twitter schrijft hij dreigend: “mededeling aan mijn buren. Vanaf nu vergiftig ik uw kat wanneer deze weer op mijn terras schijt.

Veel Twitteraars reageren ontzet op de uitspraak van het raadslid, dat zich op de lokale website van de VVD nota bene hard maakt voor een “minder hufterig Spijkenisse.” “Bizarre uiting!”, schrijft iemand boos. Een andere twitteraar vraagt zich bezorgd af: “Als je in staat bent een dier te vergiftigen waar ben je nog meer toe in staat?

Alexander Scheek laat weten dat zijn opmerking met een korreltje zout moet worden genomen en dat deze vooral is bedoeld om zijn frustratie duidelijk te maken. “Uiteraard vergiftig ik geen katten, maar is wel frustrerend als je een baby hebt die niet in tuin kan kruipen.

Welke idoot laat een drie maanden oude baby door de tuin kruipen vragen wij ons af en kan de dierenpolitie deze "hufter" van de VVD niet eens aanspreken op zijn eigen hufterig gedrag en dreigementen? De VVD zou dit raadslid moeten royeren, misschien kan ie nog net op de kandidatenlijst van de PVV komen want die hebben meer ervaring op het gebied van bedreigen en ander crimineel gedrag.

Deel!

comments powered by Disqus