vrijdag 17 augustus 2012

Met video: Geert Wilders, waar ligt de etnische grens voor deportatie?

Nederland - Geert Wilders wil Badr Hari het land uitzetten en de Nederlandse nationaliteit afnemen vanwege zijn vermeende betrokkenheid inzake zes mishandelingen. 'Nederlandse nationaliteit afpakken en na uitzitten straf linea recta op vliegtuig naar Marokko', zo liet Geert Wilders afgelopen vrijdag weten via Twitter.

Een dom idee want waar ligt de etnische grens? Gaan we straks iedereen die crimineel is vanwege zijn etnische afkomst deporteren en hoe ver terug in de tijd gaan we dan etnisch rekenen?

Ik heb daarom een zeer gevoelige vraag voor Geert Wilders die een zwak heeft voor Israël en het Joodse volk, wat gaan we doen met criminele Joodse Nederlanders? Die kunnen nu toch ook "terug" naar een eigen land genaamd Israel?

Mijn vraag is er niet om de Joodse Nederlanders te krenken, maar eerder wakker te schudden wat er speelt in het gevaarlijke "racistische" denken van de PVV.

Een kort hypothetisch voorbeeld:

Eerst werden Marokkanen weggestuurd en niemand protesteerde, toen de Turken en niemand protesteerde, toen de Molukkers en niemand protesteerde, etc. etc. en nu staan ze voor mijn deur en is er niemand meer om te protesteren...

Geheugensteuntje: Waarom en door wie gaan we straks ook alweer stemmen op 12 september?Laten we even kijken wie er van de PVV fractie direct op transport kunnen...En wat doen we met leugenachtige politici?Deel!

comments powered by Disqus