zaterdag 25 augustus 2012

Controversiële video's: Neil Armstrong is dood, maar was hij wel de eerste man op de maan?

Neil Armstrong wie kent hem niet, hij groeide uit tot een superheld toen hij in 1969 voor het eerst een poging ondernam om op de maan te landen. Tijdens de eigenlijke missie nam hij twee minuten en 21 seconden voor de landing de besturing over van de maanlandingsmodule Eagle omdat de automatische landing dreigde plaats te vinden in een gebied met veel kleine kraters en "rotsblokken zo groot als Volkswagens", en zette hem neer in een vlak gebied.

Na hem volgde nog vele andere mensen zoals Buzz Aldrin, Alan Bean, Eugene Cernan, Charles Conrad, Charles Duke, James Irwin, Edgar Mitchell, Harrison Schmitt, David Scott, Alan Shepard, John Young.

Armstrong onderging op 7 augustus 2012 een bypass, omdat uit een inspanningstest bleek dat zijn kransslagader verstopt zat.[11] Hij overleed aan complicaties van deze operatie op 25 augustus 2012 in een ziekenhuis in Columbus (Ohio)

Na zijn dood laait de discussie weer op of Neil Armstrong indertijd wel werkelijk op de maan is geweest. Bekijk de volgende video's en oordeelt uzelf.

Deel!

comments powered by Disqus