zaterdag 18 augustus 2012

Stemadvies Cannabus: Blowend Nederland stem straks op de SP!

MAASTRICHT - De meeste coffeeshophouders in Maastricht zijn deze zaterdag begonnen met een landelijke campagne om wietgebruikers te motiveren bij de komende kamerverkiezingen op de SP te stemmen. Deze campagne is er gekomen omdat ook de SP af wil van de op 1 mei ingevoerde discriminerende 'wietpas'.

De aftrap van deze 'SP Promotour van de verenigde coffeeshops' begon op de Markt in Maastricht. De campagne trekt met een zogenoemde cannabus door het hele land. De ingevoerde wietpas zorgt voor veel criminaliteit en tot een verslechtering van de kwaliteit van de wiet.

Het streven van de campagne is om de blower naar de stembus te krijgen voor een cannabisvriendelijke stem op de SP. De SP geniet daarbij de voorkeur, omdat deze partij bij winst een cannabis vriendelijke premier kan leveren.

Ook de PvdA is voor een vriendelijk cannabis beleid en pleit zelfs voor legale "wietwinkels", een beetje vreemd want is een coffeeshop dan geen winkel? Enfin, moge de wietcampagne haar vruchten afwerpen, in dit geval mooie toppen voor Roemer en zijn SP!

Deel!

comments powered by Disqus