vrijdag 24 augustus 2012

Video: Bram Moszkowicz gaat Estelle Cruijff vertegenwoordigen, vrijspraak Badr Hari of straks weer eens spijt?

AMSTERDAM - Estelle Cruijff de vriendin van Badr Hari heeft Bram Moszkowicz gevraagd om haar te vertegenwoordigen in de zaak Badr Hari. Hij is vanaf nu af aan haar advocaat in deze zaak.

Dat heeft Bram Moszkowicz vrijdag zelf verbaal en in beeld bekendgemaakt in RTL Boulevard. De topadvocaat vertegenwoordigde al vele inmiddels beroemde personen waaronder de huidige president van Suriname, Desi Bouterse, die hij in samenwerking met rechtsgeleerde professor Ludwig Waaldijk succesvol heeft verdedigd. Ook voor Geert Wilders pleitte hij vrijspraak met succes.

Estelle moet binnenkort opnieuw een getuigenis afleggen, omdat haar eerste verklaring over het incident in de skybox van de ArenA onjuist bleek te zijn.

Daar werd miljonair Koen Everink ernstig fysiek mishandeld. Badr Hari, de huidige vriend van Estelle Cruijff, is verdachte in de zaak. Hij zou al hebben verklaard klappen te hebben uitgedeeld, maar zegt niet de enige te zijn die losse handen had.

Estelle blijft voorlopig trouw aan haar gewelddadige vriendje en wacht geduldig af hoe deze zaak uiteindelijk zal aflopen.

De Amsterdamse politie heeft inmiddels een derde verdachte gearresteerd tevens verdacht van de zware mishandeling van Koen Everink.Deel!

comments powered by Disqus