zondag 26 augustus 2012

Video: "De grote vriend van Geert Wilders de Staat Israël mishandelt kinderen"

JERUZALEM - Israëlische militairen mishandelen geregeld Palestijnse kinderen in de bezette gebieden. Dat is de conclusie van voormalige Israëlische militairen in een rapport dat zondag verscheen.

In het rapport staan getuigenissen van oud-militairen over mishandeling van kinderen die vaak nog niet eens 10 jaar oud zijn. Het document richt zich vooral op de periode van 2005 tot 2011 toen de tweede intifada, de Palestijnse opstand van 2000 tot 2005, al voorbij was en er betrekkelijke rust heerste.

Geslagen De incidenten deden zich vooral voor na botsingen tussen Palestijnse betogers en het Israëlische leger op de Westelijke Jordaanoever. Militairen trokken dan vaak willekeurige woonwijken in en sloegen wegrennende kinderen met houten stokken tot die vielen. "Een trage renner werd geslagen, dat was de regel", aldus een verklaring.

Een ex-soldaat beschrijft een geval waarbij zijn commandant zijn geweer op een kind richtte: "Een geladen geweer was op hem gericht en hij moest smeken om zijn leven. Dat is iets dat hem voor zijn leven tekent."

Het Israëlische leger zei in een voorlopige reactie, dat het rapport niet voldoende was onderbouwd om specifieke gevallen te kunnen onderzoeken.

Mede door dit soort misdaden tegen de mensheid verliest Israël steeds meer vrienden en sympathie in de westerse wereld en krijgen de onderdrukte Palestijnen hierdoor juist meer vrienden en sympathie in de westerse wereld.

Ook de Anonymous-beweging richt haar digitale pijlen op de overheidsites van Israël en veroordeelt haar misdaden tegen de mensheid op Youtube.

Geert Wilders en zijn Joodse connecties is het eens met dit soort praktijken van de Staat Israël, hij ziet Israël ook als de grote held (waarschuwing: u gaat nu naar de PVV site) in het geheel.

Waarschuwing de volgende video bevat schokkende beelden van een razzia onder een Palestijns gezin.

Een ander Joods geluid geeft gelukkig weer hoop aan de horizon, en niet in de naam van de vrijheid maar in de naam van de waarheid!

Deel!

comments powered by Disqus