woensdag 8 augustus 2012

Video: Dure accijnzen op alcohol? NOOIT MEER! Stook nu uw eigen drankje, geheel legaal!

De accijnzen rijzen de pan uit op sigaretten en alcohol, het natje en droogje zijn bijna niet meer op te brengen voor de gewone vrouw en man, werkend of niet werkend. Na wat speurwerk en inventiviteit kwam onze redactie erachter dat je legaal alcohol mag stoken in Nederland althans voor eigen consumptie.

Dick Kappert van de afdeling accijnzen van het douanedistrict Venlo kan het niet ontkennen. 'Het stoken van alcohol is sinds 1993 volledig vrijgesteld', zegt hij. 'Volgens de wijzigingen in de Europese accijnswetgeving is het vervaardigen van accijnsgoederen toegestaan, mits bestemd voor eigen gebruik. Je kunt nu de hele buurt trakteren op jouw likeur. Alleen de drank verkopen mag niet. In principe krijgt iedereen nu een vergunning om zo'n destilleerapparaat te hebben.'

Zelfgestookte alcohol mag je dus niet verhandelen maar wel drinken of gratis uitdelen en daar gaat het tenslotte om dachten wij.

Onze tip voor de armetierige Bourgondiërs onder ons, wat denkt u van 125 liter drinkbare stookalcohol voor de prijs van nog geen 75 euries? Of 50 liter wijn voor nog geen 50 euro? Het is nu echt mogelijk voor de doe-het-zelver in crisistijden om dus zijn eigen natje te stoken.

Klik op de volgende link van Brouwmarkt.nl en bestel met het gemak van online winkelen uw eigen stookset voor het creëren van allerlei natte lekkernijen, van bier tot aan likeur tegen prehistorische lage prijzen.

Laat de dure accijnzen voor wat ze zijn en we komen later ook nog eens terug op een goedkoop alternatief voor de dure tabak van tegenwoordig want daar hebben we letterlijk echt tabak van gekregen! Nogmaals crisis? Samen komen we er wel uit en daar hebben we Mark Rutte niet voor nodig, tenzij we zwaar willen tafelen middels een declaratieformulier!

Kijkt u in de volgende video hoe dit legaal alcohol stoken in zijn werk gaat en u weer lachend het glas kan heffen op de toekomst!

Deel!

comments powered by Disqus