zondag 5 augustus 2012

Video: Overbodige achterhaalde luxe, de Koninklijke stallen verspilling van belastinggeld

Den Haag - In crisistijden moet iedereen inleveren althans dat is het devies achter de strenge bezuinigingen van dit Oranje Kabinet onder leiding van Mark Rutte.

De RVD gaf eerder te kennen dat ons zelfbenoemde staatshoofd niet inlevert en de koppeling aan nullijn van de ambtenarij meer dan genoeg is.

De Spaanse Koning leverde wel 7 procent in maar volgens de RVD is de crisis in Spanje erger dan in Nederland, conclusie er zijn dus nog meer crisissen in Europa waar wij niets vanaf weten volgens ons zelfbenoemde Staatshoofd.

De Koninklijke Stallen aan de Hogewal maakt deel uit van een gebouwencomplex in het centrum van Den Haag. Hiertoe behoren ook Paleis Noordeinde en de Paleistuin, waarin een pand staat met het Koninklijk Archief.

Het eclectische gebouw met de stallen werd ontworpen door H.P. Vogel en gerealiseerd in de periode 1876-1879. Het is een Rijksmonument, dat niet voor publiek toegankelijk is.

Voorheen stonden de paarden van het koninklijk huis onder andere in stallen achter het Pagehuis aan het Lange Voorhout, waar nu de Algemene Rekenkamer is. De huidige Koninklijke Stallen werden gebouwd op de hoek van de Hoge- en de Prinsessewal.

Hier staan onder meer paarden en koetsen van de Koninklijke familie en (sinds 1898) de Gouden Koets.

Een compleet overbodig achterhaald circus die hele Koninklijke stallen en dan nog maar te zwijgen over het dierenleed wat de paarden moeten ondergaan in hun training voor de jaarlijkse Prinsjesdag.

Is het gewone wagenpark van de Oranje familie niet goed genoeg voor al die poppenkast vertoningen? Stop met verspilling van belastinggeld en stel dit Rijksmonument open als bijvoorbeeld een openbare parkeerplaats voor vervoersmiddelen van de huidige tijd!

De moderne faciliteiten zijn al bekend bij de Oranjes en zeg nu eerlijk, dubbel op is toch pure verspilling!!Schoolkinderen (gescheiden door een lint!) worden zelfs blootgesteld aan de gevaren van bijvoorbeeld een op hol geslagen paard en gehoorschade door geweervuur. Plus het onnodige dierenleed wat totaal overbodig is kortom, schaf het gebruik van dieren door de overheid af en de rust zal in Nederland terugkeren zowel voor mens als dier! Geen dierenmisbruik voor oorlog of onnodige belastinggeld verslindende poppenkast.De redactie van komwebcamchatten geeft een welgemeend advies aan HKH Beatrix, majesteit neem afstand van de oude tradities want de traditie van het heden is er 1 van geld bezuinigen in plaats van te spenderen aan oude technologie.

Deel!

comments powered by Disqus