dinsdag 7 augustus 2012

Video's: Mark Rutte gaat straks niet meer zwaar tafelen, maar zwaar verliezen van Roemer!

AMSTERDAM - De SP wint opnieuw zetels in de peiling van TNS NIPO, terwijl de VVD van Mark Rutte juist zwaar terrein verliest. De peiling van afgelopen dinsdag onderstreept de eerdere peilingen van Maurice de Hond en Synovate, waarin de SP ook al ruim afstand nam van de VVD, de partij van de huidige minister-president Mark Kutte.

De SP komt in de peiling uit op 37 zetels, de VVD op 7 zetels minder namelijk 30. Vorige week was dat nog respectievelijk 35 en 31. Daarmee lijken de twee partijen te gaan strijden om de zege bij de aankomende verkiezingen. De PVV (18 zetels), de PvdA (17) het CDA (16) en D66 (14) volgen op grote afstand van de SP.

De peiling van TNS NIPO is gebaseerd op onderzoek onder een representatieve steekproef van 1557 personen. De peiling is tussen vrijdag en dinsdag gehouden.

Roemer has it en dat weet de vlaaienkoning Wilders nu inmiddels ook, als middenmoot roeptoeter....Emile Roemer is een man van woord en daad met rechtvaardigheid maar op zeker menselijkheid en een zeer goede ruggengraat!

Deel!

comments powered by Disqus