dinsdag 28 augustus 2012

Wat gaat u stemmen de aankomende verkiezingen 12 september?


De verkiezing's strijd is nu al goed losgebarsten met de aankomende Kamerverkiezingen voor de deur is het weer eens tijd om wat campagne geld over de balk te smijten. Dit alles om zoveel mogelijk zieltjes te winnen voor hun partij.

De VVD zal ervoor zorgen dat u als minima er flink van langs krijgt en in de schulden blijft zitten door hun bezuinigingsplannen. De elite zal hier minder moeite mee hebben ons kleine landje telt zo'n ruim 100.000 miljonairs. De PVV is en blijft nog steeds een one issue partij, wij gaan er vanuit dat Nederland nu wel Islam en PVV moe geworden is. Partij voor de dieren zal ook geen zoden aan de dijk zetten, als het om het oplossen van de zogenaamde crisis in ons land.

De PvdA lijkt te profiteren van het laatste lijsttrekkersdebat maar gaan zij daadwerkelijk zorgen voor meer banen en minder water bij de wijn doen? Job Cohen was indertijd ook al geen sterke leider ons land heeft geen behoefte aan draaikonten maar heeft een sterke leider nodig en dat zie ik deze Samson van de PvdA nog niet doen.

Hoewel de laatste krantenkoppen alleen maar slechte berichtgeving spuien over de peilingen van de SP, zijn wij van mening dat meneer Emile Roemer ons land wel weer terug op de kaart kan zetten. Sommige onderwerpen blijven gevoelig bijvoorbeeld de hypotheekrenteaftrek blijft een moeilijk onderwerp echter al bij al spaart de SP de minima en wordt dit keer de maxima "genaaid".

Wij van de redactie houden een verkiezing's peiling onder onze bezoekers, wij vragen aan u eenmalig uw stem uit te brengen.

Deel!

comments powered by Disqus